Eevis

Eevis

Yksilövalmennus

Olen kolmekymppinen nainen Heinolasta.

Lähes parikymppiseksi saakka olin hieman ylipainoinen, voisi sanoa jonkinasteinen sokerihiiri. Aamupala ei maistunut, mutta illalla kyllä maistui: ensin suolaista ja sitten makeaa. Liikunnasta olen aina jollaintapaa pitänyt. Liikunta koostui lähinnä erilaisista jumpista ja ulkoilusta. Mitään tiettyä lajia, sitä omaa juttua, ei kuitenkaan ollut.

Parinkympin tienoilla laihdutin, jälkikäteen mietittynä elin todella pienellä ruokamäärällä, aivan liian pienellä. Raskauden myötä paino vaihteli reilusti ja raskauskilojen karistamisen jälkeen painoin alimmillaan n. 47 kg. Jostain syystä salille meno alkoi kiinnostaa, aluksi satunnaisesti. Voisi sanoa että 2012 vuoden alkupuolella sali imaisi minut kunnolla mukaansa. Aloin myös kiinnittää enemmän huomiota terveelliseen ruokaan, myös siihen aamupalaan.

Aloitin Johannan PT-valmennuksessa tammikuussa 2013. Johannan eteen asteli huonoryhtinen ja melko ujo tyttö, jonka fysiikka oli varmasti kaikkea muuta kuin tasapainoinen. Johanna laati minulle treeniohjelman ja ruokavalion, nähdyn fysiikan ja omien tavoitteideni perusteella. Ruokavalio sisälsi ohjeet myös tarpeellista lisäravinteista sekä vitamiineista. Ensimmäisen kuukauden aikana vedettiin useammat yhteistreenit, ja olin aivan myyty! 

Yhteistreenit ovat mielestäni PT-valmennuksen ehdoton ”suola”. Tekniikkaa korjataan niin kauan että tuntuma on kyseisellä lihaksella. Yhteistreeneistä saa niin paljon irti itsestään. Yhteistreenien kautta myös omat treenit on helppo vetää ”oikealla” asenteella! Ehdottomia plussapuolia ovat myös Team Fitin tiimipäivät, mukavaa ja samanhenkistä porukkaa, kovia treenejä ja luentoja, aina odotettuja päiviä!

Olen enemmän kuin tyytyväinen mitä valmennuksen aikana on saatu aikaiseksi! Olemme Team Fitin avulla  löytäneet minulle sopivan ruokavaliorungon, elämäntapamuutoksen joka toimii juuri minulla. Myös treeniohjelmani on muokattu huomioimaan yksilöllisesti fysiikkani tarpeita.

Tällainen oli minun tarinani. Olen todella tyytyväinen Team Fitin valmennukseen, enkä malta odottaa mitä jatkossa saadaan muokattua tästä kropasta! Päivääkään en ole PT-valmennusta katunut, todellinen elämäni kuningasidea!