Ilona Helkala

Ilona Helkala

Joulukuussa 2014 silmiini osui TeamFit:in mainos kahdeksan viikon elämäntapamuutoskurssista, joka alkaisi tammikuussa 2015. Olin nähnyt vastaavia mainoksia aiemminkin, mutta jokin sai minut tällä kertaa ilmoittautumaan mukaan.

Ennen kurssia voin sekä henkisesti että fyysisesti huonosti. Epäilin hetken, että olisiko minusta sitoutumaan elämäntapamuutokseen, mutta päätin onnistua ja ottaa kurssista uuden suunnan elämälleni. Aiempaa liikuntataustaa minulla oli lähinnä lenkkeilystä ja hyvin epäsäännöllisestä salilla tai bodypumpista käynnistä.

Kahdeksan viikon tavoitteena minulla oli järkevöittää ruokavalio sekä saada salilla käymisestä itselleni arkeen kuuluva rutiini. Uskon siihen, että kun tavoitteet jakaa pieniin osiin, niin ne on helpompi saavuttaa. Ainakin itselläni nälkä kasvoi syödessä ja päätin kahdeksan viikon valmennuksen jälkeen jatkaa ihanan ja asiantuntevan Johannan valmennuksessa.

Sovimme ensin Johannan kanssa kolmen kuukauden pt-paketista, johon kuuluivat yhteiset salitreenit sekä ruokavaliot. Johannalta olen saanut kaiken mitä tarvitsen tämän projektin totuttamiseen; tukea, apuja, päivityksiä suunniteltuihin ohjelmiin/ruokavalioihin sekä tietenkin ne ihanan haastavat yhteistreenit. Pt:nä Johanna on oikealla tavalla vaativa ja erittäin asiantunteva. Vakuutuin Johannan ammattitaidosta jo kahdeksan viikon valmennuksen aikana. Arvostan Johannassa myös sitä, että hän ottaa asiakkaat yksilöinä ja räätälöi niin treenit kuin ruokavaliot asiakkaan mukaan.

Yhteistyötä Johannan kanssa on nyt jatkunut lähes vuoden. Tavoitteita päivitetään projektin edetessä ja itse nautin tunteesta, kun tiedän olevani hyvissä käsissä.

Projektin alkaessa tammikuun 25.päivä 2015 paino oli jotain aivan järkyttävää. Hyvillä valinnoilla, päättäväisyydellä ja sopivalla rentoudella vuoden aikana matkan varrelle jäi noin 20 kiloa ja senttejä noin 100. Kaikista hienointa tässä projektissa on, että tämä tosiaan on elämäntapa ja tapa elää.

Olen onnellinen tehdessäni joulukuussa 2014 päätöksen osallistua valmennukseen ja sitä kautta päätyä osaksi parasta tiimiä, jossa jokainen saa olla juuri sellainen kuin on.

TEAM FIT - ELÄMÄNI KUNINGASIDEA