Janita

Janita

Yksilövalmennus

Olen Janita, 27-vuotias tyttönen Kouvolasta. Olen aina ollut kiinnostunut urheilusta ja harrastukset ovatkin menneet melko laidasta laitaan, aina ratsastuksesta suunnistukseen. Kuntosalilla käymisestä innostuin ensimmäisen kerran kaverini kannustamana vuonna 2010, mutta loukkaantuminen sai jättämään urheilun lähes kokonaan.

Kouvolaan muutettuani päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja painua takaisin salille. Tuloksia ei kuitenkaan meinannut tulla mitenkään päin, joten päätin ottaa yhteyttä Johannaan. Vuoden 2014 tammikuussa alkoikin valmennus kohti terveellisempää elämää. Ruokavalio meni täysin uusiksi ja sain treeniohjelman tukemaan omia tavoitteitani. Ensimmäisten yhteistreenien jälkeen olin aivan innoissani ja tiesin olevani osaavissa käsissä. Yhteistreenit ovat rankkoja, mutta niiden jälkeen on aina hyvä mieli, kun tietää että on antanut kaikkensa ja vielä vähän päälle! Niiden myötä on myös oppinut vaatimaan itseltään enemmän silloin kun treenaa yksin.

Polven hajoaminen kesällä 2014 tuntui olevan isku vasten kasvoja ja epätoivo oli suunnaton, tähänkö tämä treenaaminen taas jäi!? Onneksi Johanna kuitenkin tsemppasi eteenpäin ja treenejä muokattiin sen verran, että loukkaantumisesta huolimatta treenejä ei tarvinnut lopettaa kokonaan. Nyt vähän yli puoli vuotta leikkauksen jälkeen polvi alkaa vihdoin olla kunnossa ja voimatasot ovat nousemaan päin. Kehitystä tulee pikku hiljaa ja eteenpäin mennään, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. En malta odottaa mitä tästä kropasta saadaan vielä irti. Ehkäpä se kisalavakin vielä jonakin päivänä kutsuu, vaikka siihen pisteeseen pääsy on vielä kaukana, niin tavoitteitahan pitää aina olla!

Toivottavasti matkani saa jatkua vielä pitkän aikaa Johannan osaavassa ja kannustavassa valmennuksessa! En voi siis muuta kuin kiittää, että saan olla näin mahtavan upeassa tiimissä kuin Team Fit! :)